VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR B, 2. krog
Četrtek, 15. 12. 2022, OŠ Žirovnica
Žirovnica – Champ C 30:47

Ekipa Champ C je na svoji drugi tekmi v VKL prvič zmagala, čeprav je nastopila le s 6 igralci. Zanimivo je dejstvo, da so prav vsi člani ekipe prispevali koš, kar je tudi cilj Vesele košarkarske lige. V ekipi Žirovnica je koš zadelo 5 igralcev, zato so 10 bonus točk prišteli 20 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa Champ C z 2 deklicama in 4 dečki dosegla 33 točk iz igre in 14 bonus točk. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 27. Čestitamo vsem igralcem za prikazano igro.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 380 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Ajda Rekar, trenerka ekipe Champ C:
Pokazalo se je, da so bili igralci po prvi tekmi željni zmage, saj so videli, da poraz ni ravno prijeten, zato so se danes toliko bolj borili. Bilo jih je samo šest, a so kljub utrujenosti veliko tekli.

Nac Korenčan Pogačar, igralec ekipe Champ C:
Še nikoli nisem bil na tekmi, kjer bi zmagali. Zelo sem vesel zmage. Moram pa reči, da smo vsi dobro igrali, tako mi, kot tudi nasprotniki.

Mark Stublar, trener ekipe Žirovnica:
Najprej čestitam nasprotni ekipi za zmago. To je bila prva tekma za mojo ekipo in mislim, da so jo odigrali zelo dobro. Prvo četrtino sicer niso igrali dobro, kasneje pa so se kar izkazali. Naredili smo odličen delni izid, 12:2, in nato nadaljevali ta tempo.

Theodor Blažič, igralec ekipe Žirovnica:
Napad je bil kar v redu, obrambo pa moramo še izboljšati.

Bodite na tekočem