VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija CHAMPION/LEGEND, 5. krog
Petek, 3. 3. 2023, OŠ Simona Jenka
Champ : OŠ Tržič 55:43 (BT* – 18:14)

V petek, 3. marca, smo v kategoriji Champion/Legend spremljali tekmo med ekipama Champ in OŠ Tržič. V ekipi Champ je koše prispevalo 9 igralcev, zato so 18 bonus točk prišteli 37 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa OŠ Tržič dosegla 29 točk iz igre in 14 bonus točk, saj je koše prispevalo 7 igralcev. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 35. V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 942 €.

*BT – bonus točke

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Gaber Stare, igralec ekipe Champ Kranj:
Ful sem navdušen, da smo zmagali, moramo pa še izboljšati mete iz neposredne bližine. Čestitam tudi drugi ekipi.

Nejc Čuk, trener ekipe Champ Kranj:
Čestitam nasprotni ekipi za dobro odigrano igro. Tekma je bila zelo zanimiva, borbena do konca. Zid se mi, da se moja ekipa danes igrala super, malo bomo morali vaditi še obrambo, ki zaostaja. Trojke so dobro zadevali, to me je danes presenetilo. Sicer pa je bila igra danes res dobra.

Matej Srečnik, igralec ekipe OŠ Tržič:
Vesel sem, da smo danes igrali dobro. Mislim, da bi morali izboljšati mete iz neposredne bližine in obrambo. Čestitam drugi ekipi za zmago.

Žan Hočevar, trener ekipe OŠ Tržič:
Čestitam ekipi iz Kranja za zmago. Mislim da je bila tekma zelo zanimiva, najboljša do zdaj. Malo bi morali popraviti obrambo in zadeti kakšen koš več, sicer pa je bila tekma res zanimiva in upam, da so obiskovalci uživali.

Bodite na tekočem