Vesela košarka od 10. septembra dalje odpira svoja vrata

Vsi treningi na 16-toh lokacijah se bodo začeli po 10. septembru. Urnik treningov je na spletni strani. Lahko ga najdete na tej povezavi. Otroci naj imajo s seboj športno opremo (superge za dvorano, kratke hlače in kratko majico. Priporočljiv je tudi bidon ali plastenka vode).

Košarkarski treningi bodo potekali po programu, zato prosim, da se otroci, z izjemo prvih in drugih razredov, zberejo 5 minut pred začetkom treninga v garderobi dvorane. 1 in 2 razred bomo prevzeli trenerji v učilnicah, kjer se bodo takrat nahajali.

URNIK TRENINGOV PO ŠOLAH (klikni na besedilo)

Za vsa vprašanja o treningih smo vam na voljo na info@jb11.si ali kktriglav@jb11.si

POMBEBNO ZA OŠ S. JENKO

Zaradi del v telovadnici, smo otrokom zagotovili možnost trekingov v Champ centru, kjer je prostor prilagojen za otroke (nižji koši). Ker so ure v času podaljšanega bivanja bomo mi poskrbeli za prevoz na treninge, ki bo brezplačen za starše. Otroke bomo po končanem treningu tudi pripeljali nazaj v šolo.

Prosimo, da spodnjo izjavo natisnete, izpolnite in posejte nazaj na elektronski naslov kktriglav@jb11.si v primeru, da izjave ne dobimo, vašega otroka žal ne smemo peljati na trening.

Soglasje za prevoz otrok (prenesi)

Še vedno pa poteka vpis za Veselo košarko Jaka Blažič

URNIK TRENINGOV PO ŠOLAH (klikni na besedilo)

VPISNICA GLEDE NA LOKACIJO TRENIRANJA:

Champ center, Žirovnica, ženska ekipa U12 in U10 – prenesi vpisnico – pošljite na: info@jb11.si

OŠ. S. Jenka, OŠ J. Aljaža, OŠ S. Žagarja, OŠ F. Prešerna, OŠ M. Čopa, OŠ. Predoslje, OŠ J. Puharja, OŠ Primskovo, Kokrica, Goriče, Trstenik – prenesi vpisnico – pošljite na: kktriglav@jb11.si

Tržič, Bistrica, Križe – prenesi vpisnico – pošljite na: info@jb11.si

KONAKT: info@jb11.si / kktriglav@jb11.si ali 040 377 316 (Rok)

Bodite na tekočem