Prvi dan

Prvi dan VKL tabora je za nami! Sprejeli smo 21 košarkarjev, ki so ob prihodu prejeli dres in bidon. Po sprejemu so se otroci namestili v svoje sobe in sledil je ogled OŠ Žirovnica. Potem pa je sledil prvi trening, ki so ga opravili več kot odlično.  Prvi dan VKL tabora smo zaključili s spoznavnim večerom.

Drugi dan

Za nami je drugi dan VKL tabora! Danes smo po zajtrku opravili s prvim treningom. Pol se nas je odpravilo na kopanje in skakanje na noro dobrih trampolinih Fun park ZAKA, kjer so otroci zelo uživali. Za ostale je sledilo vodno presenečenje, kjer so otroci zunaj z UNIKATOY vodnimi pištolami dodobra namočili svoje prijatelje in trenerje. Večerni trening je bil namenjen učenju menjav med nogami. Za konec pa LASER TAG. 

Tretji dan

Smo že na polovici VKL tabora! Kaj smo danes počeli? Po zajtrku smo opravili z jutranjim treningom, kasneje pa kopali na Bledu in skakali na noro dobrih trampolinih! Kaj pa ostali? Imeli smo lov za skritim zakladom, kasneje pa super ohladitev z UNIKATOY vodnimi pištolami. Sledil je večerni trening, ni manjkalo niti ping pong igre, najmlajši pa so se zabavali na igralih.  Kako smo zaključili še en uspešen dan? Palačinka party in streljanje z X- Shot pištolami. 

Četrti dan

Četrti dan VKL tabora se zaključuje… Danes smo dan začeli s treningom, kjer so vse tri skupine pridno trenirale in pridobivale novo znanje. Po treningu smo pojedli kosilo in počivali. Trenerji so za naše košarkarje pripravili VKL ima talent. Sledilo je druženje v sobah in tekmovanje v raznih igrah. Za konec večerja innnnn DISKO PARTY!

Peti dan

Predzadnji dan VKL tabora je bil izredno zanimiv in nasmejan. Danes so naši košarkarji pridno nabirali nova košarkarska znanja. Po kosilu nas je obiskal Jaka Blažič s katerim smo opravili še en trening. Sledil je pogovor, kjer so otroci izkoristili priložnost, da so bolje spoznali njega in njegovo košarkarsko pot. Sledil je počitek, ki so ga otroci izkoristili za še zadnje druženje. Svoj prosti čas so popestrili z družabnimi igrami.  Sledila je večerja in ogled filma.

Šesti dan

Zaključili smo z drugo izmeno VKL tabora! Skupaj smo preživeli prečudovit teden. Otroci so pridobili novo znanje na področju košarke, ni pa manjkalo niti zabave (kopanje na Bledu, trampolini, streljanje z X- Shot pištolami, vodne igre, štafetne igre, lov za skritim zakladom, filmski večer, disko in palačinka party…). Poleg vsega naštetega pa ne smemo pozabiti na še eno pomembno stvar. Sklenili smo nova in prečudovita prijateljstva. Hvala vsem trenerjem, ki so otrokom predali novo znanje in se z njimi zabavali, posebna hvala tudi Jaki Blažiču in pa hvala staršem za zaupanje.

Bodite na tekočem