Prvi dan

Prvi dan VKL tabora je za nami! Sprejeli smo kar 32 košarkarjev, ki so prihodu prejeli dres in bidon. Po sprejemu so se otroci namestili v sobe in ogledali OŠ Žirovnica. Potem pa je sledil prvi trening, ki so ga opravili z odliko. Prvi dan tabora smo zaključili s spoznavnim večerom 

Drugi dan

Za nami je 2. dan VKL tabora! Danes smo po zajtrku opravili s prvim treningom. Po treningu je sledil ogled Finžgarjeve hiše, medtem pa so v PRO programu otroci imeli trening tehnike meta. Po malici in počitku je najmlajša skupina odšla v Zaka trampolin park . Ob 18:00 je sledil še zadnji trening in tekme, za zaključek pa so otroci po Lino večerji zadnje atome moči porabili v igri laser tag. 

Tretji dan

Smo že na polovici tabora! Kaj smo danes počeli? Po zajtrku smo se kopali na Bledu in skakali na noro dobrih trampolinih ! Ostali so pridno trenirali in nas počakali s kosilom. Po kosilu je sledil zaslužen počitek, ki so ga otroci izkoristili maksimalno saj so vedeli kaj jih čaka po počitku… Streljanje z Nerf pištolami. Ni manjkalo niti ping pong igre, najmlajši so v svoji sobi ustvarjali in pogledali so si film Košarkar naj bo 2. Kako smo zaključili še en uspešen dan? Palačinka in disko party!

Četrti dan

Četrti dan VKL tabora se zaključuje… Danes smo dan začeli s treningom, kjer so vse tri skupine pridno trenirale in pridobivale novo znanje. Po treningu smo pojedli kosilo in počivali. Trenerji so za naše košarkarje pripravili lov za zakladom  in pogledali smo si film 3 2 1 0 Slovenija evropski prvak. Za konec pa tekma. Naši košarkarji so imeli možnost pokazati znanje, ki so ga teden pridobili na VKL taboru Zahvaljujemo se KK Jesenice za odlično prijateljsko tekmo.

Peti dan

Predzadnji dan VKL tabora je bil izredno zanimiv in nasmejan. Prva in tretja skupina sta v dopoldanskem času obiskali kopališče in trampolin park Zaka, medtem pa je druga skupina pridno nabirala nova košarkarska znanja. Po kosilu so otroci pokazali svoje znanje pantomime, PRO program pa je pilil tehniko meta. Sledilo je vodno presenečenje, kjer so otroci zunaj z UNIKATOY vodnimi pištolami dodobra namočili svoje prijatelje in trenerje. Večerni trening je bil namenjen učenju različnih zaključkov na koš, sledila je večerja, tuš in mega filmski večer! 

Šesti dan

Zaključili smo s prvo izmeno VKL tabora! Skupaj smo preživeli prečudovit teden. Otroci so pridobili novo znanje na področju košarke, ni pa manjkalo niti zabave (kopanje na Bledu, trampolini, streljanje z X- Shot pištolami, vodne igre, štafetne igre, lov za skritim zakladom, filmski večer, disko in palačinka party…). Poleg vsega naštetega pa ne smemo pozabiti na še eno pomembno stvar. Sklenili smo nova in prečudovita prijateljstva. Hvala vsem trenerjem, ki so otrokom predali novo znanje in se z njimi zabavali, posebna hvala tudi Jaki Blažiču, ki je otrokom polepšal zadnji dan tabora in pa hvala staršem za zaupanje.

Bodite na tekočem