VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR B, 3. krog
Sobota, 14. 1. 2023, OŠ Simona Jenka
OŠ Simona Jenka B – Champ B 41:27

V ekipi OŠ Simona Jenka B je koš zadelo 6 igralcev, zato so 12 bonus točk prišteli 29 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa Champ B dosegla 15 točk iz igre in 12 bonus točk, saj je koše prav tako prispevalo 6 igralcev. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 23.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 514 €.

Tekmo je bilo tokrat možno spremljati preko prenosa v živo na TV Tržič, posnetek pa si lahko ogledate na tej povezavi.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Gal Pečnik, trener ekipe OŠ Simona Jenka B:
Današnja tekma se mi je zdela najboljša do zdaj. Všeč mi je bilo, da so si igralci med seboj podajali, ni bilo egoizma, tudi obramba je bila super, kot smo se dogovorili. Igrali so hitro in se veliko gibali, zato sem danes res ponosen na njih. Po današnji predstavi lahko rečem, da zagotovo ciljamo na najvišja mesta v skupini po rednem delu VKL.

David Đurić, igralec ekipe OŠ Simona Jenka B:
Vesel sem, ker smo zmagali to tekmo za prvo mesto v skupini. Drugič moramo popraviti to, da ne puščamo igralcev na drugi strani samih, saj smo na ta račun dobili kar nekaj košev.

Nejc Čuk, trener ekipe Champ B:
Fantje so danes dali res vse od sebe, se potrudili, a nasprotna ekipa je bila vidno hitrejša. V napadu smo sicer dobro igrali, mogoče bi si lahko več podajali. Ker pa je igrišče, kjer trenirajo moji fantje, manjše, se je videlo, da niso navajeni velikega igrišča in so bili zato danes tudi bolj utrujeni. Mislim da se bodo naslednjič bolj potrudili.

Luka Grošelj, igralec ekipe Champ B:
Z igro sem kar zadovoljen, mogoče bi si lahko več podajali in bolj razširili igro po igrišču. Danes so bili nasprotniki boljši, mi pa se bomo na naslednji tekmi še bolj potrudili za zmago in popravili napake.

Bodite na tekočem