VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR B, 3. krog
Petek, 13. 1. 2023, OŠ Simona Jenka
OŠ Žirovnica – OŠ Bistrica A 28:30

V ekipi OŠ Žirovnica je koš zadelo 6 igralcev, zato so 12 bonus točk prišteli 16 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa OŠ Bistrica A dosegla 18 točk iz igre in 12 bonus točk, saj je koše prav tako prispevalo 6 igralcev. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 20.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 491 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Benjamin Kasupović, igralec ekipe OŠ Bistrica:
Na začetku smo zaostajali, na koncu pa smo dohiteli nasprotno ekipo in zmagali.

Rok Klemenčič, trener ekipe OŠ Bistrica:
Najprej bi čestital nasprotni ekipi za igro. Danes smo jim prve tri četrtine kar težko sledili. V napadu nam ni steklo, čeprav smo imeli nekaj lepih priložnosti, ki pa jih nismo realizirali. Moram reči, da so se v zadnji četrtini fantje kar zbrali, mislim, da jih je malo ponesla tudi publika, tako da se zahvaljujem tudi staršem za navijanje. Imamo še kar nekaj prostora za napredek in izboljšave, predvsem podaje, glava gor, itd. Ampak glede na svojo starost so igrali super. Se že veselimo novih tekem in upamo na nove zmage ter dobro igro.

Gal Hančič, igralec ekipe OŠ Žirovnica:
Na začetku smo igrali dobro, proti koncu pa smo izgubili za nekaj točk.

Mark Stublar, trener ekipe OŠ Žirovnica:
Najprej čestitke nasprotni ekipi za zmago. Prvi polčas smo kar dobro začeli, vodili smo že za 8 točk, v drugem polčasu pa smo popustili v obrambi, ni bilo dobrih podaj, vsak je igral zase, namesto da bi igrali kot ekipa. Igro bomo izboljšali s treningi in iz dneva v dan napredovali.

Bodite na tekočem