VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR A, 1. krog
Petek, 25. 11. 2022, OŠ Simona Jenka
Champ A – OŠ Simona Jenka A 50:13

Ekipa Rising Star Champ A je bila tokrat premočan nasprotnik za Rising Star Simon Jenko A. V ekipi Champ A je koš zadelo 5 deklic in 3 dečki, zato so 21 bonus točk prišteli 29 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Skromnejši izkupiček je odnesla ekipa Simon Jenko A, ki je s 3 strelci dosegla 7 točk iz igre in 6 bonus točk. Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 20. Čestitamo vsem igralcem in jim želimo še veliko zabave v Veseli košarkarski ligi.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Nejc Čuk, trener ekipe Champ A:
Z današnjo zmago sem zelo zadovoljen. Igrali smo dobro obrambo, veliko podajali žogo, koš pa je zadelo kar 8 igralcev, zato sem zelo ponosen nanje. Res so pokazali veliko truda, na koncu so bili vsi utrujeni, a so hoteli še igrati. Zahvaljujem se nasprotni ekipi za dobro igro in dober nastop.

Ariana Perković Karadža, igralka ekipe Champ A:
Zelo sem zadovoljna, ker smo igrali tako, kot smo se dogovorili. Vračali smo se obrambo, razporedili smo se po igrišču, igrali smo široko igro, pa tudi precej skokov smo pobrali.

Gal Pečnik, trener ekipe Simon Jenko A:
Ker je ekipa na OŠ Simon Jenko razdeljena na A in B, jo je težje dobro sestaviti in organizirati, a danes sem bil pozitivno presenečen. Otroci so odigrali zelo lepo, podaje so bile odlične, delati pa bomo morali na boljši obrambi in več metati na koš.

May Laussegger, igralec ekipe Simon Jenko A:
Naša predstava se mi je zdela dobra, a mogoče bi lahko dali kakšen koš več in izboljšali obrambo.

Bodite na tekočem