Danes si lahko skupaj z otroki ogledate tekmo, na kateri bo igral Jaka Blažič. Tekma Superpokala bo potekala v ŠD Planina.

Ponedeljek, 25. september ob 17.30 – ŠD Planina

Cedevita Olimpija : Kansai Domžale

Vstopnina za otroke Vesele košarke Jaka Blažič je brezplačen. Obvezno naj otroci pridejo z belo majico Vesele košarke, ki so jo dobili letos ob vpisu.

Če majice še nima vaš otrok, jo lahko danes pred začetkom tekme prevzamete v CHAMP CENTRU (Slovenski trg 6).

Danes treningi do 17.00 potekajo normalno, kasnejši treningi so združeni na termin prej oziroma odpovedani. Saj bi radi, da otroci doživijo super košarkarsko vzdušje.

Košarkarski klub Triglav ima za vas posebno ponudbo:

Danes pa bi radi poudarili še dve pomembni stvari:

1. Za vas smo pripravili edinstveno ponudbo: ob nakupu sezonske karte za obisk članskih tekem našega kluba boste imeli brezplačen vstop na tekmo Superpokala. To je odlična priložnost, da podprete naš klub* in hkrati uživate v superpokalni tekmi brez dodatnih stroškov. Cena sezonske karte za odrasle je 60 EUR, za otroke pa 35 EUR. Sezonske karte lahko enostavno kupite v pisarni kluba ali na naših klubskih dogodkih in tekmah.

2. Hrana in pijača na tekmi Superpokala: za vse obiskovalce tekme Superpokala bo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo, tako da boste lahko brez skrbi uživali v košarkarskem spektaklu.

Na koncu pa se želimo zahvaliti za vašo neprecenljivo podporo našemu klubu. Vaša prisotnost na tribunah in vaše zaupanje nam pomenita veliko. Skupaj gradimo močno in enotno košarkarsko skupnost.
Vabljeni, da se pridružite in skupaj z nami ustvarjate nepozabne trenutke na naših tekmah. Hkrati vas tudi prijazno vabimo, da nas obiščete v klubski pisarni in spoznate ekipo ter se poglobite v vzdušje našega kluba.

Naj bo nova košarkarska sezona polna strasti, uspehov in nepozabnih trenutkov!

Bodite na tekočem