VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR B, 2. krog
Petek, 16. 12. 2022, OŠ Bistrica
Bistrica A – Champ B 13:28

V ekipi Bistrica A so koš zadeli 3 igralci, zato so 6 bonus točk prišteli 7 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa Champ B s 4 dečki, ki so prispevali koše, dosegla 20 točk iz igre in 8 bonus točk. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 16. Tekmo je bilo tokrat možno spremljati preko prenosa v živo na TV Tržič, posnetek pa si lahko ogledate na tej povezavi.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 396 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Uroš Petoš, igralec ekipe Bistrica A:
Z današnjo igro sem zelo zadovoljen. Pred nami je še veliko tekem in gotovo bomo kdaj zmagali. 

Jan Brenkuš, trener ekipe Bistrica A:
Najprej čestitke nasprotni ekipi za prikazano igro. Z današnjo tekmo sem precej zadovoljen, igralci so se zelo borili, manjka pa nam še tehnična dovršenost. To bomo popravili skozi treninge in napredovali. Minute odmora sem vzel, ker igra ni bila dovolj široka, vsi igralci so bili v bližini koša in je bilo zato težko zaključiti. Pogovarjali smo se tudi o tem, da je treba pogledati na koš in samozavestno voditi žogo.

Rožle Janc, igralec ekipe Champ B:
Z današnjo tekmo sem zelo zadovoljen, lahko pa bi bilo tudi bolje. Na naslednji tekmi moramo popraviti podaje in vodenje žoge.

Zerina Kozić, trenerka ekipe Champ B:
Zelo sem ponosna na svoje igralce, saj so se odlično borili do konca. Čestitke tudi nasprotni ekipi, igrali so dobro in bili dobra konkurenca.

Bodite na tekočem