VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR A, 2. krog
Četrtek, 8. 12. 2022, Champ center Kranj
Bistrica B – Champ A 39:68

Ekipa Rising Star Champ A je bila tokrat premočan nasprotnik za Rising Star Bistrica B. V ekipi Champ A je koš zadelo 5 deklic in 5 dečki, zato so 25 bonus točk prišteli 43 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Skromnejši izkupiček je odnesla ekipa Bistrica B, ki je s 6 strelci dosegla 27 točk iz igre in 12 bonus točk. Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 38. Čestitamo vsem igralcem in jim želimo še veliko zabave v Veseli košarkarski ligi.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 275 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Jan Brenkuš, trener ekipe Bistrica:
Danes smo bili malo bolj pozorni na to, da koš zadane več igralcev, kar je zagotovo napredek. Pokazali smo zelo veliko borbenost in željo po zmagi, zato je za nami super tekma.

Rožle Dolinar, igralec ekipe Bistrica:
Dobro smo igrali, lahko bi izboljšali obrambo in morali bi si več podajati.

Ajda Rekar, trenerka ekipe Champ A:
Najprej bi čestitala nasprotni ekipi za prikazano igro. Bila je zanimiva tekma, sploh zato, ker je bila izenačena. Vsi so igrali zelo lepo, predvsem mi je bilo všeč to, da so si med sabo vsi podajali, ne glede na medsebojne prijateljske vezi. Iz tega razloga je tudi veliko igralcev dalo koš, dobili smo veliko dodatnih točk, kar je zelo pomembno. Ni mi bilo všeč, da smo nihali v igri – v prvi četrtini smo začeli zelo dobro, potem smo malo padli. To se ne sme toliko dogajati. A v zadnji četrtini smo spet pokazali veliko željo po zmagi.

Teodor Perković Karadža, igralec ekipe Champ A:
Dobro smo igrali, vmes smo bili z nasprotno ekipo že skoraj izenačeni, a na koncu smo povedli.

Bodite na tekočem