VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR A, 1. krog
Petek, 25. 11. 2022, OŠ Bistrica pri Tržiču
Bistrica B – Tržič 38:42

Odlično predstavo košarkarjev je bilo tokrat možno spremljati preko prenosa v živo na TV Tržič, posnetek pa si lahko ogledate na tej povezavi. Ekipa Tržič je dosegla 33 točk iz igre in 9 bonus točk, saj so koš zadeli 3 fantje in 1 deklica. Na drugi strani je ekipa Bistrica iz igre dosegla 30 točk in s 4 igralci, ki so zadeli koš, pridobila še 8 bonus točk. Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 32.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Žan Hočevar, trener ekipe Tržič:
Tekma je bila zelo napeta, česar nisem pričakoval, saj je bil rezultat na prijateljski tekmi bolj v našo prid. To, da sta bili ekipi precej izenačeni, mi je bilo všeč. Moji igralci niso podlegli pritisku in so se izkazali z zmago.

Sergej Meglič, igralec ekipe Tržič:
Z današnjo igro sem zelo zadovoljen, bili smo veseli. Tekma je bila zelo napeta, zato moram čestitati nasprotni ekipi.

Nejc Čuk, trener ekipe Champ Kranj:
Fantje so bili pod pritiskom, kar se jim je poznalo, saj so preveč hiteli. Na naslednji tekmi se bodo zagotovo bolj potrudili, ker so zelo željni zmage. Tudi danes so dali vse od sebe, zato sem zelo ponosen na njih.

Žiga Benedičič, igralec ekipe Champ Kranj:
Na današnji tekmi je zmago odločilo to, koliko smo med seboj sodelovali in si podajali. Želim čestitati nasprotni ekipi, zelo so se trudili, zato je njihova zmaga pravična.

Bodite na tekočem