VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR A, 2. krog
Sreda, 14. 12. 2022, Dvorana tržiških olimpijcev
OŠ Jakoba Aljaža – Tržič A 35:41

V ekipi Tržič je koš zadela 1 deklica in 4 dečki, zato so 11 bonus točk prišteli 30 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa OŠ Jakoba Aljaža z 2 deklicama in 4 dečki dosegla 21 točk iz igre in 14 bonus točk. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 27. Čestitamo vsem igralcem in jim želimo še veliko zabave v Veseli košarkarski ligi.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 353 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Žan Hočevar, trener ekipe Tržič:
Najprej bi rad pohvalil ekipo Jakoba Aljaža – oni so najkasneje začeli trenirati v programu Vesela košarka JB. V njihovi igri se pozna velik napredek, za kar jim iskreno čestitam. Moji varovanci so odigrali tekmo tako, kot smo se dogovorili. Igrali so lepo košarko, veliko igralcev je dalo koš, med seboj so si podajali žogo. Dali smo veliko košev in zadovoljen sem tako z igro v napadu, kot tudi v obrambi.

Kalla Malin Knep, igralka ekipe Rising Star Tržič:
Tekma se mi je zdela super, ker smo zmagali.

Zerina Kozić, trenerka ekipe Rising Star OŠ Jakoba Aljaža:
Aljaževa šola ima v Veseli košarki vpisanih sedem otrok, od katerih jih je danes na tekmo prišlo šest. Z manjšim številom igralcev smo imeli nekaj težav, ker so bili otroci precej utrujeni. Nekaj težav smo imeli tudi z vzdrževanjem pozornosti, saj niso upoštevali mojih navodil. Veliko so vodili žogo in si posledično manj podajali, čeprav na treningih redno vadimo podaje in igranje z dvignjeno glavo.

Filip Stojanov, igralec ekipe Rising Star OŠ Jakoba Aljaža:
Danes smo dosegli več točk, kot prejšnjič in vsi smo bili zadovoljni z današnjo igro.

Bodite na tekočem