VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija ALL STAR, 1. krog
Sreda, 23. 11. 2022, Dvorana tržiških olimpijcev
Tržič – Champ Kranj 47:42

Spremljali smo napeto tekmo, na kateri so igralci pokazali dobro predstavo in veliko želje po zmagi. Ekipa Champ je dosegla 28 točk iz igre in 14 bonus točk, saj je koš zadelo 7 igralcev. Na drugi strani je ekipa Tržič iz igre dosegla 31 točk in z 8 igralci, ki so zadeli koš, pridobila še 16 bonus točk. Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 34. Čestitamo vsem igralcem!

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Žan Hočevar, trener ekipe Tržič:
Tekma je bila zelo napeta, česar nisem pričakoval, saj je bil rezultat na prijateljski tekmi bolj v našo prid. To, da sta bili ekipi precej izenačeni, mi je bilo všeč. Moji igralci niso podlegli pritisku in so se izkazali z zmago.

Sergej Meglič, igralec ekipe Tržič:
Z današnjo igro sem zelo zadovoljen, bili smo veseli. Tekma je bila zelo napeta, zato moram čestitati nasprotni ekipi.

Nejc Čuk, trener ekipe Champ Kranj:
Fantje so bili pod pritiskom, kar se jim je poznalo, saj so preveč hiteli. Na naslednji tekmi se bodo zagotovo bolj potrudili, ker so zelo željni zmage. Tudi danes so dali vse od sebe, zato sem zelo ponosen na njih.

Žiga Benedičič, igralec ekipe Champ Kranj:
Na današnji tekmi je zmago odločilo to, koliko smo med seboj sodelovali in si podajali. Želim čestitati nasprotni ekipi, zelo so se trudili, zato je njihova zmaga pravična.

Bodite na tekočem