VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija CHAMPION/LEGEND, 1. krog
Petek, 18. 11. 2022, OŠ Simona Jenka
Champ Kranj – Tržič 28:68

Na tekmi je ekipa Champ dosegla 16 točk iz igre in 12 bonus točk, saj je koš zadelo 6 igralcev. Na drugi strani je ekipa Tržič iz igre dosegla 50 točk in z 9 igralci, ki so zadeli koš, pridobila še 18 bonus točk. Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 30. Čestitamo vsem igralcem in jim do naslednjega srečanja želimo veliko napredka in želje po kakovostni košarki.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Žan Hočevar, trener ekipe Tržič:
Moji varovanci so na tekmi pokazali veliko željo po zmagi, predvidevam, da zaradi poraza, ki so ga proti ekipi Champ Kranj doživeli na prijateljski tekmi. Na tekmo smo se dobro pripravili, veliko trenirali, fantje so upoštevali navodila in rezultat je tu. V prihodnosti želim, da fantje izboljšajo met iz dvokoraka, saj je bilo tokrat preveč zgrešenih metov ob najlažjih priložnostih. S prikazano obrambo sem kar zadovoljen, je pa še prostor za nadgradnjo.

Bor Gouverneur, igralec ekipe Tržič:
S prikazano igro smo kar zadovoljni, saj smo dali veliko košev. Naš cilj je bil, da vsak igralec doseže vsaj en koš. Na naslednjih tekmah bi želeli zadeti še kakšno trojko.

Nejc Čuk, trener ekipe Champ Kranj:
Med današnjo predstavo se je v napadu poznala odsotnost enega kreatorja igre. Čaka nas še veliko dela, si pa zato naslednjo zmago še toliko bolj želimo. Minutažo sem med igralci želel razporediti čim bolj enakomerno, punci običajno igrata ločeno. Obrambo so moji varovanci igrali kar dobro. 

Tijan Radinović, igralec ekipe Champ Kranj:
Jaz sem nad svojo igro danes razočaran, ostali pa so kar zadovoljni. Mislim, da smo slabo igrali v obrambi, pa tudi v napadu, ampak drugič bo zagotovo bolje.

Bodite na tekočem