VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR B, 1. krog
Ponedeljek, 28. 11. 2022, OŠ Bistrica pri Tržiču
OŠ Bistrica A – OŠ Simon Jenko B 5:34

Na tekmi je ekipa Bistrica A dosegla 3 točke iz igre in 2 bonus točki, saj je koš zadel 1 igralec. Na drugi strani je ekipa Simon Jenko B iz igre dosegla 24 točk in s 5 igralci, ki so zadeli koš, pridobila še 10 bonus točk. Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 16. Tekmo je bilo tokrat možno spremljati preko prenosa v živo na TV Tržič, posnetek pa si lahko ogledate na tej povezavi.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Mark Stublar, trener ekipe Bistrica A:
Najprej bi se rad zahvalil ekipi Simona Jenka. Žal smo danes preslabo igrali, tako v obrambi, kot v napadu. Nikakor nam ni steklo, točke smo dali samo iz ukradenih žog in naredili smo preveč napak – korakov in dvojnih vodenj. Ker je bila to prva tekma za otroke, mislim da so imeli malo treme, tudi zaradi kamer. Upam, da bo naslednjič bolje. Čaka nas še kar nekaj dela – trenirali bomo odkrivanje, napade, dvokorak in še kaj se bo našlo.

Jan Rozman, igralec ekipe Bistrica A:
Po prvi tekmi se počutimo bolj slabo, ker smo izgubili. Danes je bila naša največja pomanjkljivost obramba in podaje. Verjamem, da bomo to na naslednji tekmi popravili.

Gal Pečnik, trener ekipe Simon Jenko B:
Danes so otroci prikazali zelo lepo igro, zato sem zelo zadovoljen. Bilo je veliko lepih podaj, obramba je bila odlična, potrebno pa bo popraviti met, saj smo zadeli premalo košev. Zelo sem ponosen nanje, današnji dosežek bomo slavili še kar nekaj časa. Ker so se skoraj vsi igralci vpisali med strelce, to pomeni, da so zelo dobra ekipa, znajo podati, v ekipi ni egoizma in to mi pomeni zelo veliko.

David Đurić, igralec ekipe Simon Jenko B:
Tekma danes je bila dobra, ponosen sem na našo igro, popraviti pa bomo morali podaje in met na koš.

Bodite na tekočem