VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija CHAMPION/LEGEND, 4. krog
Petek, 3. 2. 2023, OŠ Simona Jenka
Champ Kranj – OŠ Tržič 68:29

V kategoriji Champon/Legend je ekipa iz Kranja dosegla svojo prvo zmago. V ekipi Champ Kranj je koše prispevalo 7 igralcev, zato so 14 bonus točk prišteli 54 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa OŠ Tržič dosegla 19 točk iz igre in 10 bonus točk, saj je koše prispevalo 5 igralcev. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 39.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 746 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Luka Aleksov, igralec ekipe Champ Kranj:
Igrali smo dobro, tako v napadu, kot tudi v obrambi. Veliko smo si podajali žogo, da bi izvedli čim boljše napade.

Nejc Čuk, trener ekipe Champ Kranj:
Fantje so igrali super, veliko so si podajali, saj smo imeli cilj, da vsi igralci dajo koš. Mislim da samo ena igralka ni zadela koša, kar je škoda, ampak sem kar zadovoljen. Zdi se mi, da smo tudi obrambo dobro odigrali.

Antonio Bijelič, igralec ekipe OŠ Tržič:
Danes je veliko igralcev manjkalo. Morali bomo več vaditi podaje, predvsem znotraj trojke, tudi dribling nam manjka, sicer pa sem bil kar zadovoljen, ko smo se združili z ekipo iz Kranja.

Žan Hočevar, trener ekipe OŠ Tržič:
Najprej bi rad pohvalil ekipo Champ Kranj, danes so res odlično odigrali. Zadovoljen sem tudi s predstavo svoje ekipe, žoga je med njimi lepo krožila, veliko je bilo lepih podaj. Na žalost nam je malo zmanjkalo, tako v napadu, kot tudi v obrambi, a verjamem, da bo na naslednji tekmi bolje.

Bodite na tekočem