VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija ALL STAR, 3. krog
Ponedeljek, 9. 1. 2023, Dvorana tržiških olimpijcev
OŠ Tržič – Champ Kranj 57:42

V kategoriji All Star sta ekipi zopet odigrali zanimivo tekmo z le 6 točkami razlike, ta pa se je povečala po seštevku vseh bonus točk. V ekipi OŠ Tržič je koš zadelo 9 igralcev in 1 igralka, zato so 21 bonus točk prišteli 36 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa Champ Kranj dosegla 30 točk iz igre in 12 bonus točk, saj je koše prispevalo 6 igralcev. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 38.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 471 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Jakob Lukič Gabrc, igralec ekipe Tržič:
Z današnjo tekmo sem zelo zadovoljen, zato ker smo izboljšali pokrivanje igralcev v obrambi. 

Žan Hočevar, trener ekipe Tržič:
Najprej bi pohvalil ekipo Champa za odlično tekmo. Zadovoljen sem tudi s svojo ekipo, saj so popravili igro, predvsem v obrambi, ki nam je prejšnjič delala težave. Tudi vsi igralci so veseli zmage.

Matic Tehovnik, igralec ekipe Champ:
Tekma je bila dobra, moramo pa še izboljšati igro v obrambi in napadu.

Zerina Kozić, trenerka ekipe Champ Kranj:
Najprej čestitke nasprotni ekipi, igrala je zelo dobro, veliko bolje kot zadnjič in v njihovi igri se vidi napredek. Kar se tiče moje ekipe, nisem preveč zadovoljna z njihovo igro, saj vem, da znajo pokazati boljšo predstavo. Dokaz za to je zadnja tekma proti Tržiču. Veliko lahko še popravimo in tudi bomo. Vem pa, da so se danes borili do konca, s čimer sem prezadovoljna in upam, da bomo tako nadaljevali.

Bodite na tekočem