Za nami je dogodek Open Season VKL, ki je na nas pustil močne vtise. Uspeli smo organizirati srečanje vseh ekip, ki bodo letos igrale v Veseli košarkarski ligi – 20 ekip navdušenih košarkarjev in košarkaric, skupaj več kot 200 otrok. S tribun so zanje navijali družinski člani, prijatelji in vsi podporniki tega velikega projekta. 

Otroci so igrali košarko, osvajali nagrade, se družili s prijatelji, sladkali s kremšnito in fotografirali (individualno, s prijatelji in skupinsko). Dobili so tudi nove drese VKL. Obiskal nas je bivši slovenski reprezentant in trenutni igralec KK Šenčur, Dino Murić.

Naš gost je bil tudi Miha Deželak, s katerim smo se dogovorili, da bomo za vsak koš, ki ga bodo otroci dosegli v Veseli košarkarski ligi, prispevali 1 evro v dobrodelni program Deželak Junak.

Nov košarkarski projekt bo poleg igralcev združeval še plesalke, navijače, fotografe, novinarje in druge podpornike projekta, torej se bodo lahko pridružili otroci z različnimi interesi.  Otroci bodo tekme in oddaje v okviru VKL gledali na programu Tržič TV in VKL YouTube kanalu. 

Bistvo VKL je množičnost in spodbujanje ekipne igre. Sistem tekmovanja je zasnovan tako, da lahko v vsakem trenutku pride do preobrata, zmagovalec pa bo po šestih tekmah dobil super nagrado – finalno tekmo v njihovem kraju, kjer bomo dvorano napolnili z njihovimi sošolci in organizirali prireditev, ki je ne bodo nikoli pozabili.

Za podporo Veseli košarkarski ligi se zahvaljujemo sponzorjem: EGAL, H-B gradnje, GLS, Popolna postava, schaefer rolls, Lekarna Kranjski Orli. BigBang, Radenska, EnaA, Tesla, Cablex, Caleffi, Telemach, BPT, Bilban, Vzajemna, Transformacija, VBO, Luznar, Intectiv, Microsoft, Opel Slovenija, Supernova, Sola, Anta, ASP, Merkur, HIT PRELESS, Vučko, Lunos, Avant 2GO, Miha Žagar,  Molton Žoge, DFVU, Conditus – kremšnite, Kolinska / Lino, Hellmanns, Roborock, Kubelj tiskarna, Ars Pharmea.

Da ostanete na tekočem, spremljajte našo spletno stran in socialna omrežja Vesele košarke Jaka Blažič.

Fotogalerija dogodka

Fotografije VKL ekip

Naj se Vesela košarkarska liga začne!

Bodite na tekočem