VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija ALL STAR, 4. krog
Petek, 27. 1. 2023, OŠ Simona Jenka
Champ Kranj – OŠ Tržič 34:59

V kategoriji All Star je morala tokrat ekipa Champ Kranj priznati premoč gostujoči ekipi iz Tržiča. V ekipi Champ Kranj je koše prispevalo 8 igralcev, zato so 16 bonus točk prišteli 18 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa OŠ Tržič dosegla 39 točk iz igre in 20 bonus točk, saj je koše prispevalo 10 igralcev. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 31.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 707 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Lenart Hajdinjak, igralec ekipe Tržič:
Vtisi po tekmi so dobri, ker smo skoraj vsi dali koše. Zelo dobro smo igrali v obrambi, pa tudi sam sem nekaj zadel.

Žan Hočevar, trener ekipe Tržič:
Odlična tekma, s svojo ekipo sem zelo zadovoljen, saj so danes prikazali lepo, timsko igro, veliko je bilo asistenc, veliko zadetih košev, prav tako je bila odlična igra v obrambi.

Max Laussegger, igralec ekipe Champ Kranj:
Mogli bi izboljšati obrambo, podaje in še kaj.

Zerina Kozić, trenerka ekipe Champ Kranj:
Za začetek čestitam nasprotni ekipi, zelo dobro so igrali in prav na vsaki tekmi se vidi njihov napredek. Z igro svoje ekipe nisem najbolj zadovoljna. Prva tekma, ki smo jo odigrali, je bila definitivno ena boljših, druga malo slabša, danes pa veliko stvari ni bilo v redu. Zdelo se mi je, da so igralci povsem brez energije in želje po zmagi. Zadnji teden je veliko igralcev manjkalo na treningu, zato se hitro izgubi tudi njihova kondicija. Do naslednje tekme bomo to popravili in sčasoma se bo pokazal tudi naš napredek.

Bodite na tekočem