VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija ALL STAR, FINALE
Ponedeljek, 24. 4. 2023, OŠ Tržič
OŠ Tržič : Champ Kranj  50:54 (BT* 12:16)

V ponedeljek, 24. aprila, smo v OŠ Tržič spremljali finalno tekmo v kategoriji All Star, in sicer med ekipama OŠ Tržič in Champ Kranj. Košarkarji so pripravili zanimivo predstavo in prikazali veliko lepih akcij. V zadnji četrtini se je ekipa iz Kranja ob glasni spodbudi navijačev približala domačinom z delnim izidom 6:15. Ob zadnjem pisku sirene je bil rezultat med ekipama izenačen z 38:38, po seštevku bonus točk pa je naslov prvakov slavila gostujoča ekipa Champ Kranj.

V ekipi OŠ Tržič je koše prispevalo 6 igralcev, zato so 12 bonus točk prišteli 38 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa Champ Kranj dosegla 38 točk iz igre in 16 bonus točk, saj se je med strelce vpisalo 8 igralcev. Med prekinitvami so obiskovalci na tribuni lovili lepe praktične nagrade. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 43. V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 1421 €. 

Tekmo je bilo tokrat možno spremljati preko prenosa v živo na TV Tržič, posnetek pa si lahko ogledate na tej povezavi.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE LIVE

Staš Klemenčič, igralec ekipe OŠ Tržič:
Vtisi po tekmi so zelo dobri, a malo bolj bi morali trenirati obrambo in še kaj drugega. Ampak osvojili smo drugo mesto, kar je tudi v redu. Naslednje leto se vidimo.

Žan Hočevar, trener ekipe OŠ Tržič:
Vsi v ekipi smo malo žalostni, ker smo si res želeli osvojiti naslov prvakov. Vsi smo trdo trenirali celo leto, zato smo danes malo razočarani. Rad bi pohvalil ekipo iz Kranja za osvojeni naslov prvaka. Naslednjič bomo malo popravili obrambo, zadeli kakšen koš več in tudi naslednje leto ciljamo na finale.

Peter Kadunc, igralec ekipe Champ Kranj:
Moji vtisi s tekme so dobri, zelo smo veseli ker smo osvojil naslov prvaka. Naslednjič bi lahko igrali bolje, saj nam na začetku ni kazalo dobro, kasneje pa smo se izboljšali. Čestitam tudi nasprotni ekipi, zelo dobro jim je kazalo, na koncu pa smo jih malo prehiteli z bonus točkami.

Žiga Kokoravec, trener ekipe Champ Kranj:
Seveda je vedno dobro zmagati, k sreči so nas na koncu rešile bonus točke. V prvem polčasu smo malo zaostajali z meti iz neposredne bližine, veliko smo jih zgrešili. Kasneje smo z borbo in vztrajnostjo pokazali, da smo boljši od nasprotne ekipe in si zaslužili prvo mesto v Veseli košarkarski ligi.

Bodite na tekočem