VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR B, 1. krog
Četrtek, 24. 11. 2022, Champ center
CHAMP B – CHAMP C 61:36

Ekipa Champ B je dosegla 45 točk iz igre in 16 bonus točk, saj je koš zadelo 8 igralcev. Na drugi strani je ekipa Champ C iz igre dosegla 22 točk in z 6 igralci, ki so zadeli koš, pridobila še 14 bonus točk (zadeli sta dve deklici). Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 36. Čestitamo vsem igralcem in jim do naslednjega srečanja želimo veliko napredka.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Zerina Kozić, trenerka Champ B:
Zelo sem vesela zaradi zmage, to je moja prva zmaga v Veseli košarkarski ligi. Zadovoljna sem z igro otrok, imeli so se fino, kar mi je zelo pomembno. Vse, kar smo se učili na treningih, so uporabili na tekmi, zato sem nanje zelo ponosna.

Jaka Zelnik, igralec Champ B:
Dobro smo pokrivali igralce, ukradli smo veliko žog, dajali blokade in zadeli veliko košev.

Ajda Rekar, trenerka Champ C:
Na tekmi se je poznalo, da smo kasneje začeli trenirati in je v ekipi več nižjih igralcev, ampak mislim, da to danes ni bila ovira. Otroci so pokazali veliko borbe, mogoče ravno zato, ker niso dobili toliko skokov in so dobili tudi kakšno blokado. So pa lepo upoštevali moja navodila, predvsem v drugem polčasu. Videli smo kar nekaj lepih akcij, nad katerimi sem bila še sama presenečena. Po dobro odigranem drugem polčasu sem bila zares zelo ponosna na svojo ekipo.

Miha Divjak, igralec Champ C:
Ni mi bilo všeč, da so bili nasprotniki sami pod košem, mi smo pa tam kar nekaj letali.

Bodite na tekočem