VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija CHAMPION/LEGEND, 2. krog
Ponedeljek, 5. december, Dvorana tržiških olimpijcev
Tržič – Champ Kranj 54:37

V drugem krogu kategorije Champion/Legend je zopet slavila ekipa Tržiča, čeprav je bila tokrat tekma veliko bolj izenačena. Na tekmi je Tržič dosegel 38 točk iz igre in 16 bonus točk, saj je koš zadelo 8 igralcev. Champ Kranj je danes iz igre dosegel 26 točk in s 4 igralci ter 1 igralko, ki so zadeli koš, pridobil še 11 bonus točk. Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 38. Čestitamo ekipi Tržič za zmago in ekipi Champ za napredek.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Mark Stublar, trener ekipe Tržič:
Najprej čestitam fantom, mislim, da so danes vsi dali koše. V prvi in drugi četrtini smo se malo izgubili, ampak kasneje smo začeli bolje zadevati. Na treningih bomo morali trenirati še mete izpod koša, polaganja, podaje in obrambo. Vidi pa se, da fantje iz treninga v trening napredujejo, upam da bo šlo tako naprej.

Tjaš Urbančič, igralec ekipe Tržič:
Danes smo zgrešili veliko metov izpod koša, to bi lahko izboljšali. Poznalo se je, da je nasprotna ekipa igrala z manjšim številom igralcev, zato so bili veliko bolj utrujeni. Zdi se mi, da smo mi igrali kar dobro.

Nejc Čuk, trener ekipe Champ:
Videlo se je, da so bili moji igralci na koncu že malo utrujeni. V napadu smo popustili, v obrambi prav tako, nismo več toliko tekli, kot na začetku. Glede na to, da nas je bilo na tekmi samo 8, mislim, da smo se res potrudili in dali vse od sebe. Mislim, da bomo naslednjo tekmo igrali veliko bolje. Nasprotni ekipi se zahvaljujem za zelo dobro igro.

Filip Bošković, igralec ekipe Champ:
Mislim, da smo to tekmo igrali veliko bolje in se je videl napredek. Lahko bi več delali še na napetih trenutkih.

Bodite na tekočem