VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija RISING STAR A, 3. krog
Sobota, 14. 1. 2023, OŠ Simona Jenka
OŠ Tržič – Champ A 33:64

V ekipi OŠ Tržič so koš zadeli 3 igralci, zato so 6 bonus točk prišteli 27 točkam, ki so jih dosegli iz igre. Na drugi strani je ekipa Champ A dosegla 44 točk iz igre in 20 bonus točk, saj je koše prispevalo 7 igralcev in 2 igralki. Število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 39.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 553 €.

Tekmo je bilo tokrat možno spremljati preko prenosa v živo na TV Tržič, posnetek pa si lahko ogledate na tej povezavi.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Nejc Čuk, trener ekipe Champ Kranj A:
Danes smo igrali super, se mi zdi, da smo dali vse od sebe. Še posebej smo se potrudili v obrambi, v napadu pa se mi je zdelo, da je žoga kar potovala. Veliko žog smo dobili iz dobre obrambe in izvedli nekaj hitrih protinapadov, tudi zaradi dobrih podaj. Imeli smo dober dan in super zadevali koše.

Erazem Smodila, igralec ekipe Champ Kranj A:
Zelo sem zadovoljen z današnjo tekmo in igro. Všeč mi je, da smo zmagali in dobro igrali obrambo.

Žan Hočevar, trener ekipe OŠ Tržič:
Najprej čestitke ekipi iz Champa za odlično predstavo, za nami je zanimiva tekma. Malo sem razočaran nad našo obrambo, to bomo natrenirali in na naslednji tekmi bo zagotovo bolje. Pri nekaterih igralcih manjka to, da se odkrivajo pod košem, vidi se, da imajo malo treme. Morajo se opogumiti, iskati prostor pod košem in kar pogumno metati na koš.

Jakob Kogoj, igralec ekipe OŠ Tržič:
Danes smo igrali slabo, lahko bi bilo bolje. Na naslednji tekmi moramo popraviti igro v obrambi, lahko bi dosegli tudi več točk.

Bodite na tekočem