VESELA KOŠARKARSKA LIGA, kategorija ALL STAR, 2. krog
Sreda, 14. 12. 2022, Dvorana tržiških olimpijcev
Tržič – Champ Kranj 65:67

V 2. krogu kategorije All Star smo bili zopet priča napeti tekmi in zanimivi košarkarski predstavi. Ekipa Tržiča je dosegla 41 točk iz igre in 24 bonus točk. Koš je zadelo kar 12 igralcev, največ v celotni ligi VKL doslej, a kljub temu se jim je zmaga za malenkost izmuznila iz rok. Champ Kranj je namreč danes iz igre dosegel 55 točk in s 6 igralci, ki so zadeli koš, pridobil še 12 bonus točk. Skupno število zadetih košev za sklad Deželak Junak: 51. Tekmo je bilo tokrat možno spremljati preko prenosa v živo na TV Tržič, posnetek pa si lahko ogledate na tej povezavi.

V skladu Deželak Junak je do danes zbranih 326 €.

POVEZAVA DO TEKME

GALERIJA

YOUTUBE

Aleksa Radonič, igralec ekipe Champ Kranj:
Danes je bila tekma zelo dobra, veliko boljša, kot zadnjič. Kolektivna igra in zadeti protinapadi so rezultat treningov. Ponosen sem na svojo ekipo in na našo zmago.

Zerina Kozić, trenerka ekipe Champ Kranj:
Vsa čast moji ekipi za zmago, to je bila do sedaj njihova najboljša predstava. Veliko igralcev je manjkalo, a ekipa je pokazala, da ima dobro kondicijo. Čestitke tudi nasprotni ekipi, bili so dobri nasprotniki in na koncu, ko je bil rezultat bolj izenačen, smo bili že kar malo nervozni. Veliko smo trenirali podaje in pregled nad igro, da med tekmo ne gledajo v tla. Veliko so tekli in izvedli veliko uspešnih podaj, saj so imeli dvignjeno glavo in opazovali soigralce. Še enkrat, zelo sem ponosna na svojo ekipo.

Tiana Modrić, igralka ekipe Tržič:
Zelo je zanimivo, da deklice dajejo več točk, kot fantje. Zelo se dobro počutim. Doma zadanem veliko košev, tukaj na tekmah malo manj, ampak sem vesela, ko zadanem kakšno točko za svojo ekipo. Danes bi lahko igrali boljšo obrambo in si več podajali.

Žan Hočevar, trener ekipe Tržič:
Danes je na tekmo prišlo zelo veliko igralcev, kar me je presenetilo. Potrudil sem se pošteno razdeliti minutažo med igralci. V prvem polčasu smo imeli velik problem z vračanjem v obrambo. Med polčasom smo poudarili, da se ne smejo dogajati lahki protinapadi, kar se je poznalo tudi na rezultatu. To je bila zagotovo dobra lekcija, da bomo naslednjo tekmo od prve minute igrali kakovostno obrambo.

Bodite na tekočem